PASLODE TIETOUTTA

Paslode on yksi maailman isoin ja innovatiivisin kiinnitystuotteiden valmistaja. Paslode-naulaimet, -naulat, -hakaset ja -rakennuskiinnikkeet ovat tehneet siitä tutun nimen ammattirakentajan arjessa. Liikemerkki perustettiin vuonna 1935 Yhdysvalloissa ja se on nykyään keskeinen osa ITW-konsernia. Pasloden liiketoiminta on pitkään ollut vaikuttamassa rakennusalan kehitykseen ja se on luonut lukuisia tekniikoita, joista on sittemmin tullut rakentamisen standardeja.

OSA MAAILMANLAAJUISTA YRITYSTÄ

Paslode on osa kattavaa ITW-konsernia, joka on ollut edistyneen teollisen teknologian valmistaja jo 100 vuoden ajan. Se suunnittelee ja tuottaa korkealaatuisia kiinnittimiä ja komponentteja, laitteita ja kulutustuotteita sekä tarvikkeita asiakkailleen ympäri maailmaa. ITW omistaa yli 600 yritystä yli 50 maassa ja työllistää yli 50 000 henkeä. Työntekijämme kehittävät tuhansittain tuotteita ja järjestelmiä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Sen eri liiketoimintayksiköt palvelevat monenlaisia loppukäyttäjämarkkinoita ja asiakassegmenttejä.  Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli n. 14,8 miljardia dollaria. Rakennusmarkkinoiden osuus tästä oli n. 1,7 miljardia ja koostui pääasiassa työkaluista ja niiden kulutustarvikkeista.

PASLODE ON SITOUTUNUT TOIMIMAAN KESTÄVÄSTI KAIKILLA OSA-ALUEILLAAN

Oli kyse sitten raaka-aineiden hankinnasta tai liiketoiminnan käytännöistä, pyrimme jatkuvasti mittaroimaan ja parantamaan toimintojemme ja tuotteidemme ympäristöjalanjälkeä.  Yhteistyössä toimittajiemme kanssa haluamme varmistaa, että vaikutamme ympäristöömme myönteisesti ja käytämme resursseja mahdollisimman vastuullisesti.