USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Alla on joukko tyypillisiä kysymyksiä Paslode-tuotteista ja -palveluista. Jos kaipaat lisätietoa tai tuotetukea, ole hyvä ja siirry “Ota yhteyttä” osioon.

Ei, sillä olemme Paslode-tuotteiden maahantuoja ja toimimme yhteistyössä laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Katso sinua lähinnä oleva myyjä “Jälleenmyyjät” osiosta. 

Siirry huollon “Rekisteröi työkalu” sivulle ja täytä siellä pyydetyt tiedot laitteestasi.

Kysy lisätietoa tuotekoulutuksista Asiakaspalvelustamme.

Ajan saatossa kaasupatruunan paine alentuu, jonka seurauksena se ei enää syötä oikeaa määrää kaasua naulainkammioon eikä laukaisu (impulssi) silloin enää onnistu. Tämä on tyypillisin (ja helpoimmin korjattava) ongelma kaasutoimisissa naulaimissa, joten tarkista aina käyttämäsi kaasupatruunan päiväys. 

  1. Kaasun päiväys saattaa olla vanhentunut tai sen venttiili ei ole kunnolla paikoillaan.
    HUOM! Normaalin kaasupatruunan käyttölämpötila on n. 0…25°C (Esim. Paslode IM350ja pakkastoimisten naulainten (Paslode IM90IM100 ja PPN50käyttölämpötila on -15…49°C
  2. Jos naulaimen valo vilkkuu punaisena, tarkista ettei akku ole tyhjä.

Kyllä, ja se on myös suositeltavaa. Löydät kuvalliset huolto-ohjeet naulaimen mukana toimitetusta muovisalkusta. Löydät ohjeen myös Tekninen info -sivuiltamme, kun suodatat sen hakua näyttämään vain käyttöohjeita. Ohjeet löytyvät myös naulaimien omilta tuotekorttisivuilta, katso esim. Paslode IM90Ci:n tuotekorttisivun alalaidasta välilehti “Tekniset dokumentit” ja sieltä osio “Käyttöohje”.

Kirkkailla nauloilla ei ole suojaavaa pinnoitetta, joten ne alkavat ruostua hyvin nopeasti mikäli niitä käytetään ulkotiloissa.

Johtuen naulakampojen erilaisesta sidonnasta ja erilaisista naulakannoista, Paslode IM350 ja IM90 naulainten nauloja ei suositella käytettäväksi ristiin, sillä tyhjälaukaukset tai tukokset ovat mahdollisia.

Jos kyllästettyä puuta käytetään kantavissa ja henkilöturvallisuuden kannalta tärkeissä rakenteissa, tulee niissä aina käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja. Muissa rakenteissa voidaan käyttää myös kuumasinkittyjä kiinnikkeitä, ruuveja ja nauloja sekä ns. terassiruuveja, mutta tällöin on kuitenkin huomioitava, että kuumasinkittyjen kiinnikkeiden kestoikä saattaa olla lyhyempi kuin kyllästetyn puun kestoikä. Lisäksi riskinä on esteettinen haitta, sillä kuumasinkityt naulat voivat reagoida painekyllästetyn tai lämpökäsitellyn puun kanssa ja aikaansaada tahroja.

Lisätietoa kyllästetystä puutavarasta saat esim. RT-ohjekortista RT 21-11287.

Tekninen tukemme Vantaan Askistossa auttaa sinua kaikissa huoltoon tai varaosiin liittyvissä asioissa.  Siirry Huollon yhteystietoihin

Siirry Huoltopalvelut-sivulle ja tutustu huoltomme tarjoamiin palveluihin, jotka kaikki sijaitsevan Vantaan Askistossa. Ole sitten yhteydessä Lähimpään jälleenmyyjääsi, joka autttaa sinua tilaamaan laitteellesi noudon, huollon ja palautuksen haluamaasi osoitteeseen.

Tehostamassa
ammattirakentajien arkea